Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /customers/1/7/8/psychomotoriekbijkinderen.be/httpd.www/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2394 of /customers/1/7/8/psychomotoriekbijkinderen.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Werking

Printvriendelijke versieVerstuur via e-mailPDF versie

Wanneer een kind in onze praktijk wordt aangemeld starten we steeds met een oudergesprek (intake).

Vervolgens stellen we een psychomotorisch onderzoek samen dat aansluit bij de hulpvraag. De resultaten worden dan samengevat in een uitgebreid en begrijpbaar verslag dat tijdens het adviesgesprek met de ouders wordt besproken.

Indien nodig wordt therapie opgestart. Hiervoor kan u terugbetaling krijgen van de mutualiteit (mits voorschrift van arts). Er worden ook tips meegegeven voor thuis en op school.

Regelmatig wordt een evaluatie opgemaakt met verslag. Daarnaast hechten we veel belang aan een transparante communicatie met alle betrokken partijen. Zo kunnen we op vraag van de ouders en de school een regelmatig overleg plannen rond de vorderingen van het kind.