Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /customers/1/7/8/psychomotoriekbijkinderen.be/httpd.www/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2394 of /customers/1/7/8/psychomotoriekbijkinderen.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Wie zijn wij

Printvriendelijke versieVerstuur via e-mailPDF versie

Psychomotorische Kinesitherapeuten:

Ik ben Hilde Mys, master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, afgestudeerd in 2004 aan de universiteit van Gent.

Aangezien ik erg graag met kinderen werk, was ik heel blij na mijn opleiding direct werk te vinden in de psychomotoriek. Via psychomotorische therapie kan je kinderen op een leuke manier heel veel leren. Ik vind het belangrijk dat kinderen graag komen naar de therapie, want motivatie is de belangrijkste factor om resultaat te bereiken. Therapie moet leuk, leerrijk en functioneel zijn. Ondertussen ben ik zelf moeder van drie kinderen en begrijp ik nog beter de dagdagelijkse hindernissen die ouders en kinderen kunnen ondervinden. Ik zet mij dan ook met plezier 100% in om te helpen. Ik heb ook de opleiding lager onderwijs gevolgd en heb drie jaar halftijds in het onderwijs gewerkt (als leerkracht en als zorgcoördinator). Uiteindelijk vond ik de combinatie te zwaar en heb ik gekozen om voltijds als zelfstandige psychomotorisch therapeut te werken.

Verder ben ik een natuurliefhebber en hou ik van reizen en wandelen. Ik lees graag en speel piano. Het meest van al hou ik van de mooie zomerdagen waar ik samen met mijn echtgenoot kan genieten van onze tuin en de spelende kinderen.

 

Catherine Heyvaerts